vineri, 17 octombrie 2014

Cum sa fii un reprezentant Oriflame de succes


Doamnele si domnisoarele doresc intotdeauna sa fie in centtrul atentiei. De aceea, rujul rosu este intotdeauna apreciat pentru ca transforma instantaneu look-ul intr-unul sexy si elegant al unui reprezentant Oriflame.

Ce ai de facut pentru a arata impecabil ca un consultant Oriflame


Cu toate acestea, rujul rosu are acest efect daca este aplicat fara greseli, urmarind perfect conturul natural al buzelor. Daca se depaseste chiar si putin aceasta linie si apoi se sterge, rezultatul poate sa nu mai fie acelasi, avand un aspect imperfect. Iata cateva sfaturi in acest sens:
  • in primul rand sunt necesare un creion rosu de buze si un lipgloss rosu (intens)
  • buzele se contureaza incet, incepand cu partea superioara a buzei de sus (care mai este cunoscuta si ca "arcul lui Cupido"), apoi se continua cu buza de jos
  • cu ajutorul reionului se coloreaza buzele in intregime - care va reprezenta baza pentru fixarea cu usurinta a lipgloss-ului
  • in ultimul pas se aplica si lipglossul rosu. Se poate, de asemenea, inlocui cu un ruj clasic, dar va fi aplicat cu ajutorul unei pensule speciale.
Pentru mai multe produse cosmetice, consulta ultimul catalog si inscrie-te ca reprezentant Oriflame pentru a profita de cele mai tari reduceri.

Un comentariu:

  1. Un repreZentant Oriflame are intre 23-40% discount in functie de valoarea comenzii. Cei care se implica pot castiga asa un venit suplimentar.

    RăspundețiȘtergere